titel

De directe omgeving van onze B&B is bijzonder gevarieerd en uitnodigend voor zowel recreanten als zakelijke bezoekers.
Gelegen in de beschutting van oude lindenbomen, naast de Liebfrauen Kirche, is het bij “ Haus unter den Linden” aangenaam vertoeven.
Zomers kunt u heerlijk genieten van/in onze ruime en fraai aangelegde tuin of in onze patio.
Ook in de winter is het in de patio bij een knappend houtvuur natuurlijk heel gezellig en lekker warm.
Voor een uitstapje in de omgeving zijn er tal van mogelijkheden. 
We noemen er hier slechts een paar. Voor een uitgebreider overzicht is er op iedere kamer een informatiemap aanwezig!
De prachtige Rijnpromenade, op zo'n kleine 2km afstand is zeker een bezoekje waard. De promenade kent vele leuke terrasjes en restaurantjes.

Van hieruit kunt zomers een heerlijk boottochtje op de Rijn maken, of de schitterende Rijnbrug ( de grootste hangbrug in zijn soort van Duitsland ! ) bewonderen.
Verder zou u in Emmerich am Rhein het Museum fuer Kaffeetechnik, het Rheinmuseum of het PAN museum kunnen bezoeken.
Natuurlijk, ook op de fiets kunt u, al dan niet gebruikmakend van het schitterende “Knooppunten”-netwerk, de erg afwisselende omgeving goed verkennen.
Een bezoek aan het vlakbij gelegen zwembad/sauna Embricana is na een intensieve fietstocht natuurlijk ook van harte aan te bevelen!
Ook de wat grotere plaatsen zoals Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Kleve en Bocholt zijn van hieruit voor een leuke dagtocht goed te doen.
En indien we u behulpzaam kunnen zijn bij het kiezen van een leuke bestemming/bezigheid, of het vinden van een goed restaurant, schroomt u dan niet om het ons te vragen.