titel

Surabaya

Klik op de foto
voor meer foto's.

Deze kamer met een eigen entree/hal, aan de voorzijde van het huis heeft een totale oppervlakte van bijna 20 mtr. Het bed (comfort-hoogte) is een 2 x een-persoons box-spring bed van 0.90 x 2.00 mtr. Via de eigen hal/bureau komt u in de badkamer met douche, toilet, wastafel, fohn en badjassen. Ook heeft deze badkamer, met een oppervlakte van circa 4 mtr , een vloerverwarming. Verder op de kamer een koelkastje/minibar, TV met satelliet ontvangst , een gezellig zithoekje en koffie-/thee faciliteiten.

  • Prijs: €82,50
  • Vanaf 3 nachten: €75,-
  • Als 1-persoons kamer: €60,00

Klik hier om te reserveren


Hollywood

Klik op de foto
voor meer foto's.

Deze grote kamer, ook aan de voorzijde van het huis, heeft een oppervlakte van bijna 22mtr. Het bed (comfort-hoogte) is een 2 x een-persoons box-spring bed van 0.90x2.00 mtr. De badkamer met douche, toilet, wastafel, fohn en badjassen is direct vanuit de kamer toegangkelijk en heeft een oppervlakte van circa 4 mtr. Ook hier vloerverwarming. Verder op de kamer een ruime (garderobe)kast, koelkastje/minibar, TV met satelliet ontvangst, een comfortabele zithoek en koffie-/thee faciliteiten. Op deze kamer kan desgewenst probleemloos een extra bed worden geplaatst voor een eventueel derde persoon!

  • Prijs: €82,50
  • Vanaf 3 nachten: €75,-
  • Extra bed € 25

Klik hier om te reserveren


Kaapstad

Klik op de foto
voor meer foto's.

Deze kamer, aan de zijkant van de B&B heeft een oppervlakte van circa 14 mtr. Het bed (comfort-hoogte) is een 2 x een-persoons box-spring bed van 0.90x2.00 mtr. De eigen, zeer ruime badkamer met een groot bad, grote separate douche, toilet, wastafel, fohn en badjassen is (via een matglazen deur) direct vanuit de kamer toegangkelijk en heeft een oppervlakte van circa 7 mtr. Verder op de kamer een koelkastje/minibar, TV met satelliet ontvangst, een gezellig zithoekje en koffie-/thee faciliteiten.

  • Prijs: €82,50
  • Vanaf 3 nachten: €75,-
  • Als 1-persoons kamer: €60,00  

Klik hier om te reserveren


 Wij kunnen alleen contante betalingen accepteren.
Cheques en/of creditcard betalingen worden niet geaccepteerd !!!

Onze kamerprijzen zijn op basis van gebruik/bezetting van 2 personen en inclusief ontbijt.
Genoemde prijzen zijn dus prijzen per kamer per nacht !

Check-in vanaf 14:00 uur
Check-out uiterlijk 11:00 uur